Dežurni savjetnik Savjetnik Informacije i savjeti iz područja javne nabave utorkom i četvrtkom 9-12h tel: 01 4677 178
eojn
 
 
 
e-Certis
 
zejn
 
Portal javne nabave

Webinar na temu alata za javnu nabavu ProcurCompEU




Datum: 14. prosinca 2021.

Vrijeme: 09:30h - 11:00 sati
Način održavanja: Online

 

Opis događanja, program i način prijava:
 
Američka gospodarska komora, u suradnji s PwC-om Hrvatska, organizira Webinar na temu alata za javnu nabavu ProcurCompEU koji je namijenjen za ponuditelje i javne naručitelje.
ProcurCompEU je alat Europske komisije za potporu profesionalizaciji javne nabave koji služi kao zajednički referentni okvir za stručnjake za javnu nabavu u Europskoj uniji i šire. Svrha Europskog okvira kompetencija za stručnjake za javnu nabavu jest valorizirati profesiju nabave kao stratešku funkciju te je pripremiti za buduće izazove. 
 
To je dobrovoljni instrument koji je razvila i omogućila Europska komisija, a koristiti ga mogu pojedinci, organizacije i ustanove za osposobljavanje. Pojedinačnim stručnjacima za javnu nabavu pomaže da valoriziraju svoje kompetencije te im olakšava osposobljavanje i profesionalni razvoj. Organizacijama pomaže u izgradnji timova stručnjaka koji su im potrebni kako bi ostvarile strateške ciljeve ulaganja i potaknule karijere u javnoj nabavi, a ustanovama za osposobljavanje da razrade odgovarajuće programe osposobljavanja.
ProcurComp EU omogućuje stručnjacima za javnu nabavu da imaju ključnu ulogu u suočavanju s trenutačnim i budućim izazovima kad je riječ o ostvarivanju ulaganja i pružanju usluga visoke vrijednosti građanima. 

Program:
 
9:30 – 10:00 Izlaganje gđa Tsvetelina Blagoeva, Senior Manager - Public Sector Advisory Services at PwC Luxembourg
10:00 – 10:15 Hrvatska perspektiva za ProcurCompEU gđa Nina Čulina, ravnateljica Uprave za trgovinu i politiku javne nabave, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja (pozvana)
10:15 – 11:00 Pitanja i odgovori
Pored članova AmCham-a, prijave za ovo događanje otvorene su i za javne naručitelje. Sudjelovanje je besplatno. Događanje će se održati na engleskom jeziku.
 
Ljubazno molim da prijave za „Webinar na temu alata za javnu nabavu ProcurCompEU“ pošaljete na event@amcham.hr te navedete svoje podatke i suglasnost:
 
Naziv institucije:
Ime i prezime:
Pozicija/job title:
e-mail adresa:
telefon (direktni ili mobitel):
 
Kao sudionici događanja, zbog GDPR-a, molim Vašu suglasnost (da ili ne):
Suglasan sam da moje ime, prezime, pozicija i tvrtka (i niti jedan drugi podatak) budu podijeljeni s drugim prijavljenim sudionicima.
 
Molimo Vas da se prijavite najkasnije do ponedjeljka, 13. prosinca 2021. godine. Upute o povezivanju na webinar bit će Vam dostavljene dan prije događanja.
 
10.12.2021