Dežurni savjetnik Savjetnik Informacije i savjeti iz područja javne nabave utorkom i četvrtkom 9-12h tel: 01 4677 178
eojn
 
 
 
e-Certis
 
zejn
 
Portal javne nabave

ODRŽANA ZAVRŠNA RADIONICA E-JAVNA NABAVA U VUKOVARU

 U Županijskoj komori Vukovar, 15. ožujka 2016., održana je šesta, a ujedno i završna radionica na temu predstavljanja sustava elektroničke javne nabave u organizaciji MINGO, HGK i NN d.d. Nakon posljednje radionice održane u Rijeci protekli tjedan i ova u Vukovaru je okupila veliki broj zainteresiranih sudionika.
 
Predstavnici Uprave za sustav javne nabave upoznali su sudionike radionice sa zakonskim temeljima e-javne nabave te ih uputili u perspektive i dinamiku prijelaza na novi režim e-dostave ponuda i zahtjeva za sudjelovanje. Predstavnik NN d.d. prezentirao je rad u sustavu EOJN i vodio praktični dio radionice kroz koji su polaznici imali priliku vidjeti i isprobati rad u sustavu na konkretnim primjerima.



 
Radionica je okupila preko 70 sudionika, prvenstveno predstavnika gospodarskih subjekata, a kojima je radionica i namijenjena. Najviše upita sudionika upućenih predstavnicima Uprave za sustav javne nabave bilo je vezano za napredni elektronički potpis, predaju e-ponuda i e-zahtjeva za sudjelovanje.
 
U provedenoj anketi nakon radionice prisutni sudionici su izrazili interes za organizacijom još sličnih edukacija i radionica na istu temu, a imajući u vidu skoru obvezu isključivo elektroničke dostave ponuda i zahtjeva za sudjelovanje i u postupcima javne nabave male vrijednosti od 1. srpnja 2016.
17.03.2016